Shiatsu Alphen aan den Rijn

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende shiatsu in Alphen aan den Rijn en zodoende bent u terecht gekomen op de website van Pravoma. U kunt in mijn praktijk terecht voor diverse massagetechnieken. Denk niet alleen aan shiatsu, maar ook sportmassages, reiki, voetreflexzonetherapie en een Thaise yogamassage. Vraag dus gerust eens naar de mogelijkheden.

Werkwijze

Wanneer u een afspraak maakt bij Pravoma, wil ik u allereerst graag beter leren kennen. Zo zijn er een aantal zaken die we zullen bespreken, zoals eventuele klachten, pijn, medicijngebruik en ook uw lichaamshouding wordt grondig geobserveerd. Op deze manier kan ik de massage afstemmen op u als persoon wat de resultaten alleen maar ten goede komt.

Diverse klachten vermShiatsu Alphen aan den Rijninderen

Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk, daarom spreekt men ook vaak van drukpuntmassage. Ik beschik over de juiste opleiding om deze behandeling op professionele wijze uit te voeren. Tijdens de shiatsu behandeling in Alphen aan den Rijn maken we gebruik van de energiebanen (meridianen) die in ons lichaam lopen. De mens wordt als één geheel gezien en wanneer de geest uit balans is, heeft dit zijn weerslag op het lichaam. Omgekeerd geldt natuurlijk hetzelfde. Daarom kan de behandeling effectief zijn bij zowel lichamelijke als psychische klachten. U kunt hierbij denken aan hoofd- en rugpijn, vochtophoping, vermoeidheid en slapeloosheid.

Wenst u meer informatie over de shiatsu behandeling in Alphen aan den Rijn? Of wilt u direct een afspraak maken in mijn massagepraktijk? Schroom dan niet om te bellen, ik sta u graag te woord. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier. Wellicht tot snel!