Thaise yoga massage

Ook voor een Thaise yoga massage in Alphen aan den Rijn bent u bij Pravoma aan het juiste adres. Bij deze duizenden jaren oude massagevorm worden massage en yoga gecombineerd. Met deze ‘yoga for lazy people’ massage kunt u na een behandeling van twee uur er weer een tijd tegenaan. Gunt u uzelf deze diepe, meditatieve staat van ontspanning? Kom dan langs of bel voor een afspraak voor een Thaise massage in Alphen aan den Rijn bij Pravoma.

Thaise massage Alphen aan den RijnVertrouw op de heilige status van Thaise massage

De Thaise massage heeft invloeden uit de Ayurvedische yoga en Chinese acupressuur en heeft van oorsprong een heilige status. Van oudsher werd het alleen gegeven door boeddhistische monniken in tempels. Een Thaise massage in Alphen aan den Rijn bij Pravoma is gebaseerd op deze invloeden. Deze yogamassage kunt u vergelijken met een grote beurt voor het hele lichaam en de geest. U ligt tijdens de yogamassage met uw kleren aan op een matras op de grond en er wordt geen olie gebruikt. U wordt niet alleen gemasseerd met handen, maar in allerlei posities gelegd en gedraaid. De massage en oefeningen lopen vloeiend in elkaar over zodat een diepe meditatieve staat wordt bereikt. Een Thaise massage in Alphen aan den Rijn helpt tegen pijnklachten zoals nek-, rug- en hoofdpijn, maar ook bij bijvoorbeeld buik- en menstruatieklachten. Na een Thaise massage merkt u dat;

  • De bloedcirculatie en lymfeklierstelsel worden gestimuleerd;
  • Het immuunsysteem een boost krijgt;
  • Het u meer energie geeft.

De Thai geloven er heilig in dat een Thaise yoga massage veroudering tegengaat. Wilt u ook meer vitaliteit? Maak dan snel een afspraak voor een Thaise massage bij Pravoma.

   Contact  Tarieven